Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Besplatno zimovanje za 20 najboljih osnovaca iz Vrbasa

    Treću godinu za redom, MK Group nagrađuje najbolje učenike osnovnih škola u Srbiji, besplatnim zimovanjem. Ove godine dvadeset đaka, od petog do osmog razreda, iz Vrbasa, kao nagradu za odličan uspeh i primerno vladanje provelo je sedam dana na Kopaoniku. Tokom boravka na „Planini Sunca“, školarcima je organizovan raznovrstan sportsko-rekreativan program.
     
    – Zadovoljstvo je kada deca znaju da neko vidi sav njihov trud, zalaganje tokom školske godine i nagradi ih zimovanjem. Đacima je ovo bio pravi doživljaj, uživanje uz zajedničku igru na snegu. Tokom ovih sedam dana dosta njih je prvi put stalo na skije, i mogu vam reći dobro su se snašli – istakao je nastavnik Marko Đurić.
     
    Deci je u pre podnevnim čaosvima omogućeno besplatno skijanje uz nadzor instruktora, dok je za početnike obezbeđena i škola skijanja. U popodnevnim satima organizovane su dodatne aktivnosti kao što su kuglanje, stoni tenis, fudbal, košarka, i plivanje u bazenu Hotela Grand.
     
    – Svidelo mi se što je bilo puno snega, tako da sam mogla da se igram sa svojim drugarima. Grudvali smo se, sankali i učili da skijamo svaki dan. Najzabavnije je bilo kada smo gledali kako profesionalci voze bord i skaču – puna utisaka rekla je Nađa Mandić, učenica osmog razreda.
     
    Ovo je samo jedan vid brige o lokalnoj zajednici u kojoj MK Group posluje. Jedan od najzastupljenijih aktivnosti koje sprovodi MK Group usmerena je na razvoj i unapređenje obrazovanja i zdravstva, od čega je prioritet ulaganje u učenike osnovnih i srednjih škola na teritoriji Srbije.  

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE