Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Izraelci grade kompleks u Beogradu

    Izraelske kompanije AFI Europe i Shikun & Binui Group najavile su da će investirati 120 miliona evra u izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa, nazvanog Central garden, na beogradskoj opštini Palilula.

    Površina kompleksa bić 100.000 kvadratnih metara i obuhvatiće 500 stanova sa podzemnim parking prostorom, kao i maloprodajnim prostorom u prizemlju koji će biti namenjen brojnim uslužnim delatnostima, ali i poslovnu kulu.

    Svečanoj ceremoniji u čast obeležavanja početka gradnje prvog kondominijuma u centru Beograda, koja je održana sinoć u Skupštine grada Beograda, prisustvovali su i ministar privrede željko Sertić i gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

    Sertić je zahvalio investitorima što su za svoj projekat odabrali Beograd, a Mali je istakao da se taj projekat uklapa u viziju modernog Beograda i predstavlja primer bolje poslovne klime u Beogradu.

    Kompanija AFI Jurop je kreator poslovnog kompleksa Erport siti u Beogradu, a na tržištu Evrope prisutna je od 1997. godine gde je usmerena na razvoj stambenih i komercijalnih projekata velikih razmera u Bugarskoj, Češkoj, Nemačkoj, Mađarskoj, Litvaniji, Poljskoj i Rumuniji.

    Shikun & Binui posluje od 1920. godine i jedna je od najvećih kompanija u oblasti građevinarstva u Izraelu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE