Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Arapi otvaraju regionalni centar u Podgorici

    Kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata ADCM, koja posluje u okviru Abu Dhabi Financial Group (ADFG), jedan je od investitora u podgorički multifunkcionalni rezidencijalno-poslovni objekat Atlas kapital centar, čija se gradnja, prema saopštenju kompanije, završava do kraja 2015. godine.

    Grupacija ADFG objavila je da će u Podgorici otvoriti predstavništvo za tržište Istočne Evrope, s kadrom koji će biti angažovan puno radno vreme, kao i u njenim sedištima u Abu Dabiju, Dubaiju i Londonu, pišu Vijesti.

    Izvršni direktor ADFG Jassim Alseddiqi kaže da je kompanija na tržištu Istočne Evrope dobro pozicionirana, "sa snažnom reputacijom baziranom na ranijim uspesima".

    Novim predstavništvom u Podgorici i iskusnim ekspertskim timom koji posluje u Crnoj Gori, Srbiji i Makedoniji, pokazujemo svoju posvećenost tom regionu i naše uverenje da tu postoje dobre investicione mogućnosti, rekao je Alseddiqi.

    Dodaje da ADFG ima mehanizme praćenja povraćaja investicije i da će njihovo prisustvo u regionu biti još veće u budućnosti. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE