Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Radno vreme trgovinskih objekata za uskršnje praznike

    Dežurne prodavnice i samoposluge na Uskrs mogu biti zatvorene, dok će u ponedeljak biti otvorene od 8 do 12 sati, saopštavaju iz Sekretarijata za privredu. Navedeni i ostali trgovinski i zanatski objekti u dane uskršnjih praznika mogu biti otvoreni i raditi duže od propisanog radnog vremena.
     
    Prodajni objekti Maksi i mini Maksi, sutra 13. aprila radiće skraćeno do 18.00, u nedelju neće raditi, dok će u subotu 14. i u ponedeljak 16. aprila raditi prema redovnom radnom vremenu.
     
    Veliki tržni centri kao što su Tempo, Idea, Mercator, Dis i Roda, neće raditi u nedelju, 15. aprila, dok će tokom ostalih dana praznika raditi uglavnom po uobičajenom radnom vremenu.
     
    Zelene pijace će u petak, subotu i ponedeljak, 13, 14. i 16. aprila, raditi uobičajeno, dok u nedelju, 15. aprila, neće raditi. Jedino će pijaca „Gornja varoš” u Zemunu u nedelju raditi od 6 do 13 časova, saopštavaju iz „Gradskih pijaca”.
     
    Otvoreni tržni centar – Novi Beograd (popularni „Buvljak”) u petak i subotu, 13. i 14. aprila, radiće uobičajeno (od 8 do 16 časova), a u nedelju i ponedeljak, 15. i 16. aprila, neće raditi.
     
    „Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom – Miljakovac” će u petak i subotu raditi od 6 do 19 sati, a u nedelju i ponedeljak, 15. i 16. aprila, neće raditi.
     
    Cvetna pijaca u Krnjači će u petak, subotu i ponedeljak, 13, 14. i 16. aprila, raditi uobičajeno od 16 časova do ponoći, dok u nedelju, 15. aprila, neće raditi.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE