Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (VIDEO) Antoine Clamaran u Klubu Plastic

    Jedan od predvodnka savremenog francuskog elektro-zvuka, disk džokej i producent Antoine Clamaran, nastupiće u klubu Plastic 9. marta.
     
    Već godinama poznato ime house muzike, Clamaran je širokoj publici poznat po singlovima “Gold“ i „Believe“, ali i nebrojenim remiksima svetskih hitova.

    Clamaran se na francuskoj sceni probio početkom devedesetih, kada su ga primetili voditelji popularnog pariskog radija Maximum FM. Njegova zavidna veština miksovanja bila je dovoljna da francuska elita krene da ga unajmljuje kao DJ-a na privatnim žurkama, a sredinom dekade zamenio je Laurenta Garniera kao rezident kultnog kluba Palace.

    Narednih godina Clamaran he stekao status jednog od najproduktivnijih i najtraženijih imena moderne francuske elektro scene – nebrojeni remiksi i producentski rad uvrstio ga je u sâm vrh imena kontinentalne Evrope.

    U periodu od 2003. do 2009. Clamaran je objavio četiri albuma i kompilaciju najvećih hitova, a poslednjih godina se mahom bavi produkcijom, s tim što mu strast za miksovanjem ne jenjava, te je i dalje domaćin popularnih pariskih klubova Les Bains Douches i Le Queen.

    Karte za nastup Antoinea Clamarana u Beogradu u prodaji su od petka, 2. marta, u Bilet centru (Trg republike) i Eventim prodajnim mestima po ceni od 700 dinara.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE