Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Prvi regionalni samit novih medija u sredu u Beogradu

    Prvi regionalni samit posvećen novim medijima održaće se u sredu u Beogradu, uz učešće najvažnijih stručnjaka za digitalne medije i predstavnika državnih institucija Srbije, zemalja regiona i Evropske unije.

    Samit novih medija (New Media Summit) biće posvećen lokalnoj, regionalnoj i panevropskoj razmeni znanja i iskustava u sferi Digitalne agende, sa težištem na marketingu i medijima, najavili su organizatori.

    Cilj projekta je da kroz razmenu znanja i iskustava marketinških i medijskih profesionalaca promoviše korišćenje najsavremenijih informaciono-komunikacionih tehnologija, u cilju unapređenja i osavremenjivanja funkcionisanja medijske i marketinške industrije u regionu i Srbiji.

    Samit će otvoriti šef Delegacije EU u Srbiji Vensan Dežer, a organizatori su “ABC Srbija“ i “Business Dialogue“, uz podršku Uprave za Digitalnu agendu.

    Skup će imati dve panel diskusije i Zonu za opuštanje (Chillout Zone), što predstavlja sjajnu priliku za direktnu komunikaciju, stvaranje novih kontakata, razmenu ideja, iskustava i mišljenja sa brojnim predstavnicima domaće, regionalne i evropske online i zajednice novih medija.

    Među govornicima na panelima biće državni sekretar za Digitalnu agendu Jasna Matić, glavni urednik BBC Online vesti Stiven Herman i predsednik Evropske asocijacije profesionalnih IT udruženja Vasile Baltak.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE