Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (VIDEO) Putinovo izvođenje pesme „Blueberry Hill“ postalo hit

    Remiks rokenrol klasika „Blueberry Hill“ u izvođenju ruskog premijera Vladimira Putina postao je hit u diskotekama širom Rusije, prenosi agencija AFP.

    Putin je čuvenu numeru Fetsa Domina otpevao prošle godine na dobrotvornom gala koncertu u Sankt Peterburgu pred zapanjenom publikom koju su uglavnom činile poznate ličnosti poput Šeron Stoun i Kevina Kostnera.
     
    Ubrzo nakon toga, poznati ruski di-džej Smeš remiksovao je Putinov vokal u šestominutnu dens numeru,  za koju kaže da je jedna od omiljenih među posetiocima noćnih lokala, mada priznaje da ruski premijer „i nije neki pevač“. „Remiks je postao veoma popularan, pušta se u svim klubovima. Svi znaju za taj snimak“, kazao je Smeš, čije je pravo ime Andrej Širman.

    Prošlog decembra, Putin je otkrio još jednu skrivenu stranu svoje ličnosti kada se popeo na scenu na dobrotvornom koncertu u korist dece u Sankt Peterburgu i otpevao čuveni hit iz 1956. Poznat u javnosti po „mačo“ imidžu, 58-godišnji premijer ima crni pojas u džudou, vozio je borbeni avion, motor „harli dejvison“ kao i „formulu 1“.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE