Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Uhapšen Srbin koji je ucenjivao švedskog kralja Gustava!

    Srbin Mile Marković (50), nekadašnji vlasnik čuvenog striptiz kluba u Stokholmu koji je pretio da će objaviti „vruće“ fotografije švedskog kralja Gustava u društvu striptizeta i prostitutki, uhapšen je u petak u Stokholmu po povratku iz Srbije.
     

    Mile Marković (Foto: Press)
     
    Njega su prvo na stokholmskom aerodromu zadržali policajci i carinici, koji su mu detaljno pretresali prtljag, a pošto je pušten, Marković je uhvatio taksi i odvezao se do svog stana, gde su ga uhapsili, navodno, zbog pretnji policajcu na aerodromu.
     
    Tom prilikom od Markovića su oduzeti laptop i mobilni telefoni, a pošto je dan proveo u pritvoru, pušten je da se brani sa slobode.
     
    Marković se, između ostalog, profesionalno bavio boksom, a švedskoj javnosti postao je poznat nakon objavljivanja knjige „Nevoljno monarh“ Dejane Raušer i Tomasa Sjoberga. Srbin je bio glavni izvor informacija autorima knjige i opisivao im je orgije koje su priređivane za kralja Gustava i njegove prijatelje u striptiz klubu.
     
    Prema tim svedočenjima, švedski monarh je u klub najčešće dolazio ponedeljkom uveče, u pratnji telohranitelja koji su dobro znali šta se dešava, a za vreme orgija drugim gostima nije bio dozvoljen ulaz u klub. Za sve to, tvrdio je Marković, postoje dokazi u vidu fotografija i video-snimaka, a, kako je objasnio, na jednom od njih švedski kralj sa prijateljima posmatra dve lezbijke dok vode ljubav.

    On je neke od tih fotografija pokazao novinarima nekolicine švedskih dnevnih listova i televizija, a nameravao je i da pokrene internet sajt sa koga bi se, uz određenu nadoknadu, mogao „skinuti“ kompromitujući materijal.

    – Osim snimaka, postoje i drugi brojni dokazi da je kralj Gustav sa prijateljima učestvovao u orgijama. Ja sam i kraljevskoj porodici nudio da pogledaju fotografije, a ponudiću ih i celom švedskom narodu kako bih dokazao da govorim istinu – izjavio je nedavno Marković.

    Takođe, švedski mediji navode da su kraljevi prijatelji zvali i čuvenog „kuma Stokholma“, Srbina Milana Ševa, kako bi saznali da li Marković zaista poseduje kompromitujuće fotografije i koliko novca traži za njih. Međutim, Ševin telohranitelj snimio je jedan od tih razgovora, koji je potom i objavljen, da bi kraljevska služba za odnose sa javnošću kasnije izdala saopštenje u kome se tvrdi da je izvesni prijatelj kralja Gustava kontaktirao s podzemljem na svoju ruku kako bi zaštitio kraljevsku porodicu od skandala.

    Švedski monarh je nakon toga negirao da se nalazi na spornim fotografijama, kao i da je ikada odlazio u pomenute striptiz klubove.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE