Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Entoni Burden: On je probao SVE, ali ovu hranu nikad neće jesti (a ne bi trebalo ni vi)

    Entoni Burdena (Anthony Bourdain), koga možete videti na kanalu „24 kitchen“ u emisiji „No reservations“, prati reputacija da je probao… pa skoro svu hranu, i to barem jednom. Od očiju foke na Arktiku, do baluta (embrion patke ili pileta koji je skuvan i jede se u ljusci, to je hrana koja se može naći na ulicama Filipinima), do meksičke nenormalno ljute pite.

    Ne zazire od toga da proba nešto što bi drugima bilo u najmanju ruku – gadno. Ali, postoji nešto što ne bi više nikad jeo – pored islandske, fermentisane ajkule i rektuma Namibijskog vepra, to je hrana koja se dobija u avionu.

    U razgovoru za emisiju „Bon Appetit“, Burden je otkrio da nikada ne jede hranu na avionskim putovanjima, kojih ima mnogo jer putuje svetom uzduž i popreko. „Nikada se niko nije osetio bolje nakon obroka u avionu. Mislim da ljudi jedu u avionu samo zato što im je dosadno. Ne jedem u avionu, volim da stignem gladan.

    Čak i kada putuje iz Njujorka, do Tokija ili do Novog Zelanda, Burden odbija da jede, ponekad kako kaže naruči dosta sira i još više pića.

    Možda bi avionske kompanije trebalo da razmisle o serviranju kobrinog srca koje i dalje kuca, jer je to nešto što je ovaj autor i šef sigurno jeo.

    [preporucene_vesti ids=“114547, 79446″]

    Izvor: BIZLife

    Foto: Youtube/Printscreen

    Piše: N.V.

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE