Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    JEDINSTVENA PRILIKA DA NAUČITE: Kako da donosite bolje odluke

    Život je sačinjen od bezbroj odlučivanja i odluka svakoga dana. Kako da se hranimo, koji kauč da izaberemo, gde živeti i sa kim, šta napisati u poruci, kada uzeti godišnji odmor, verovati nekome ili ne? Kako znamo da smo ispravno odlučili?

    Mudre odlukesu smernica našeg života koja odlučuje kojim će on tokom ići stoga je umeće odlučivanja jedan od krucijalnih segmenata našeg života, kojem nas niko ne uči. Istina jeste da se ovoj temi mora posvetiti mnogo više pažnje, uz učešće profesionalaca koji nam mogu pomoći.

    Kako da razlikujemo krupne odluke od sitnih? Kako biti iskreniji prema sebi i priznati da nije baš sve pod našom kontrolom? Da li je podela na tačno i pogrešno, kada je reč o izboru, uopšte moguća? Kada nam je potrebno vreme za razmišljanje, a kada ne treba gubiti vreme? Previše je pitanja koja se javljaju kada je reč o ovoj temi. Mi vam nudimo odgovore na njih.

    The School of Life, koji uspešno održava radionice u mnogim svetskim metropolama, u saradnji sa BIZLife-om organizuje predavanje pod nazivom ’Kako donositi bolje odluke’. Broj mesta je organičen stoga se prijavite na vreme kako biste uz kvalitetne sagovornike, razgovorom otkrili veštine dobrog življenja i mudrog donošenja odluka.

    Bilo da se razmišljamo u prodavnici ili da odlučujemo o nekoj velikoj životnoj situaciji, ovo predavanje bavi se načinima na koje odlučujemo. Na ovom predavanju imate priliku da prepoznate sopstveni stil odlučivanja i isprobate razne tehnike i odlučite koje vam prijaju. Razmatraćemo koji su otežavajući, a koji olakšavajući činioci odlučivanja, i govoriti o veštoj taktici ’Šest koraka do odluke’.

    Predavanje će se održati 17. marta u 19 časova u Knez Mihailovoj 1/II

    Prijavite se na: [email protected]

    Foto: pixabay

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE