Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Značajna investitorska imena na sajmu Rexpo 2015

    Na ovogodišnjem međunarodnom sajmu investicionih projekata Rexpo 2015, koji se održava 28. i 29. oktobra u Hypo Expo XXI Business Centeru u Zagrebu, i ovaj će se put predstaviti ključni investicioni projekti i najveća imena investicionog biznisa.

    Među stranim je investitorima koji dolaze na Rexpo i Avenue Grupa koja je nedavno jedina predala obvezujuću ponudu za realizaciju turističkog kompleksa Kupari. Avenue Grupa u vlasništvu je Sergeja Gljadelkina, koji je na hrvatskom tržištu već prisutan kao vlasnik Instituta IGH-a i Hidroelektre i čije poslovno carstvo obuhvata više od 20 kompanija na području Francuske, Austrije i Švajcarske, a osim fokusa na građevinsku industriju posljednjih godina ulazi i u sektor upravljanja otpadom. Projekt Kupari biće predstavljen u sklopu Rexpo HTL Daya, gde će biti prezentovani i planovi za ulaganje u trenutno najatraktivniji projekat na Mediteranu.

    Jedan od učesnika panela „Nova otvaranja i preuzimanja – naglorastući interes investitora u hotelsku industriju Jadranske regije“ u sklopu Rexpo HTL Daya biće Michael Saran, managing partner Odien Grupe. Reč je o međunarodnoj investicionoj korporaciji koja prvenstveno ulaže u srednju i istočnu Evropu i koja je nedavno objavila akviziciju Grand Marine Lav i Grand Hotela Lav, vlasnika luksuznog resorta Le Méridien Lav Split, najvećeg integrisanog kompleksa hotela i marine s 5 zvezdica u Hrvatskoj.

    Rexpo i ove godine privlači interes velikog broja investitora i predstavnika poslovne zajednice iz Hrvatske, regiona i sveta koji će svoje investicione projekate predstaviti na različitim platformama za izlaganje i raspravu. Rexpo Forum ponovno će biti centralni događaj sajma, a ove će godine obuhvatiti rekordan broj panel-rasprava na kojima će ugledni stručnjaci, konsultanti i preduzetnici razgovarati o ključnim trendovima, projektima i aktualnostima u ulagačkom svijetu. Celokupan raspored panela dostupan je na stranici www.rexpo.hr, a među ključnim su temama prvi dan sajma rasprava o EU fondovima i njihov značaj u novim investicijama, zelena ekonomija, razvoj javno-privatnih partnerstava u Hrvatskoj, novo regionalno središte industrije i logistike, razvoj stranih investicija te uloga i razvoj komercijalnih banaka.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE