Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Island: Ledena lepotica

    Ova zemlja predivnih prirodnih krajolika uopšte nema komarce, ali zato ima čak 130 vulkana. Do tamo možete stići letovima preko Wow Air ili Iceland Air, a povratna karta može biti veoma jeftina ukoliko put rezervišete ranije. Kada se konačno nađete tamo vodite računa da ne propustite odlične stvari.

    JOKULSARLON LEDNIČKA LAGUNA
    Ova laguna je jako mala, ali sa svojih 250 metara ujedno i najdublja na Islandu. Iz svakog ugla videće divne male foke koje izviruju iz vode. Unapred bukirajte brodić koji će vas sprovesti kroz velike ledene blokove magično plave boje.

    BRČKANJE U PLAVOJ LAGUNI
    Nikako ne propustite ovo svetsko čudo, gde je voda temperature 38 stepeni, a direktno iz lagune možete uzeti lekovitu Silica masku od blata, koja će vam za deset minuta učiniti kožu lica sjajnom i zategnutom.

    JAHANJE ISLANDSKIH KONJA
    Iako izgledaju kao poni, islandski konji su zapravo jedni od najjačih konja na svetu. Kada ih jašete osećate se kao da letite tik iznad površine zemlje, a slobodno možete da pijete šolju tople čokolade bez straha da će se prosuti.

    SKAFTAFELL NATIONAL PARK
    Idealan je za avanturiste koji se ne plaše da idu na planinarenje lednikom, a za one koji to nisu uvek je tu fascinantni Skaftafell vodopada. Nalazi se na sat vremena šetnje od Skaftafellsjökull lednika.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE