Hrana u Delhaize objektima kvalitetna i bezbedna
Strogo kontrolisan i precizno definisan proces proizvodnje zasnovan na principima dobre higijenske i proizvođačke prakse, kao i adekvatan transport, skladištenje i čuvanje oslikavaju sledljivost svežeg mesa koje je na raspolaganju potrošačima u objektima Delhaize Serbia: Maxiju, Tempu i Shop&Go-u.
Svežina i kvalitet proizvoda na odeljenju mesare dolazi od domaćih proizvođača sa kojima kompanija ima dugogodišnju saradnju.
U ovoj kompaniji kažu da je primetno da potrošači najviše traže svinjsko, pa pileće, i juneće meso, a zanimljivo je da se na mesečnom nivou proda više od 200 tona specijalno pripremljenog mesa: ćevapa, pljeskavica, mariniranog mesa, itd.
“Higijena na najvišem nivou i bezbednost proizvoda najvažniji su segmenti u lancu od proizvodnje mesa do transporta do objekta. Imamo svakodnevno angažovane stručne timove koji u pogonima proizvođača kontrolišu sve ključne parametre proizvodnog procesa. Takođe, i proizvođači strogo kontrolišu proces transporta i to sve sa zajedničkim ciljem da potrošačima obezbedimo zdravstveno bezbedan proizvod sa očuvanim kvalitetom do trenutka njegove pripreme”, kaže Katarina Bošković, direktor kvaliteta Delhaize Serbia.
Konstantnom temeljnom kontrolom svih ulaznih sirovina i praćenjem svih faza proizvodnog i distributivnog procesa, proizvođači obezbeđuju apsolutnu bezbednost i sigurnost proizvoda „od njive do trpeze“, a koji se nalaze u maloprodajnim objektima Delhaize Serbia.
Foto: Beta