Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Festival nauke uz podršku NIS-a

    NIS je drugu godinu zaredom generalni sponzor Festivala nauke koji će se pod sloganom „Sve je moguće“ održati od 4. do 7. decembra u Beogradu u Cepter Expo centru. Kao jedna od najvećih energetskih kompanija u regionu koja se oslanja na primenu novih tehnologija i inovacija u svim poslovnim oblastima, NIS je podržao naučni festival u okviru korporativnog programa „Energija znanja“ kroz koji promoviše razvoj nauke i obrazovanja u društvenoj zajednici, istovremeno afirmišući mlade i talentovane učenike, studente i naučnike.

    -U okviru ovogodišnjeg Osmog festivala nauke, NIS je uzeo i aktivno učešće predstavljajući se edukativnom i interaktivnom izložbom pod nazivom „Od zemlje zemlji-nevidljivi svet nafte“ čija je tema nastanak nafte, tokom koje će posetioci moći da učestvuju u pratećim tematskim radionicama i eksperimentima. Ova izložba se i ove godine realizuje u saradnji sa Geološkom i hidrometorološkom školom „Milutin Milanković“, istakla je Sanja Lubardić, direktor Direkcije za eksterne komunikacije NIS-a .

    Tokom trajanja Festivala nauke NIS će organizovati foto konkurs na Instagramu pod nazivom „Uz kreativnost sve je moguće“. Za učešće u konkursu biće potrebno da se posetioci fotografišu ispred slike bušotine sa NIS-ovom zaštitnom opremom. Učesnici konkursa zatim treba da zaprate NIS na Instagramu (@nis_gazpromneft), i uz fotografiju postave haštagove #svejemoguće i #nis. NIS-ov žiri izabraće tri najkreativnije fotografije čiji će vlasnici osvojiti prigodne nagrade. Rezultati foto konkursa biće objavljeni nakon festivala na Fejsbuk stranici NIS-a.

    Osim toga, u ponedeljak, 1. decembra, NIS će deliti karte preko svoje Faceboook stranice. Fanovima će biti postavljeno pitanje u skladu sa ovogodišnjim sloganom festivala, a najkreativniji odgovori biće nagrađeni sa po dve karte za najveći regionalni događaj koji se bavi promocijom nauke i obrazovanja.

    Idejni tvorac, osnivač i organizator Festivala nauke je Umetničko-produkcijska grupa „Noć muzeja“, koja je osnovana 2004. godine u Beogradu. Festival nauke podržavaju Ministarstvo prosvete i nauke, Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu Grada Beograda, Rektorat Univerziteta u Beogradu, brojne strane ambasade, kulturni centri i mnogi drugi.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE