Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Mali trgovi za lepši Beograd

    U narednim mesecima prestonica će dobiti nove trgove na nekoliko lokacija, rekao gradonačelnik Beograda Siniša Mali koji je obišao rekonstruisani plato Đoke Vještice kod Beograđanke.

    Mali je novinarima rekao da će u narednih desetak dana biti rekonstruisan trg u Masarikovoj ulici, pored Elektrodistribucije Beograd, a da će novi izgled uskoro dobiti i Cvetni trg.

    Cvetni trg će u potpunosti biti preuređen, a sredićemo još jedan trg na Vračaru, kao i park fudbala na Auto-komandi, naveo je Mali.

    Prema njegovim rečima, želja grada je da se, uz minimalne investicije koje se dobijaju iz donacija, ulepšaju mali gradski trgovi.

    Te investicije građane ne koštaju ništa, a njima pokušavamo da dođemo do nekih kutaka grada koji mogu da budu lepši i atraktivniji, istakao je gradonačelnik Beograda.

    On je podsetio da je samo pre dve nedelje, kada je počela rekonstrukcija platoa kod Beograđanke, on izgledao drugačije i da je bilo neophodno njegovo preuređivanje, pogotovo što nosi ime Đoke Vještice, koji je, kako je podsetio, mnogo učinio za grad.

    Mali je istakao i da gradska vlast želi da u narednom periodu napravi što veći broj sličnih malih trgova.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE