Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Actavis: Neće biti nestašice lekova

    Kakav god bio epilog primene novog pravilnika o nabavci, nestašice lekova koje proizvodi Actavis neće biti, kažu u toj farmaceutskoj kompaniji.

    Svih lekova farmaceutske kompanije Actavis, u čijem sastavu je i fabrika lekova Zdravlje biće dovoljno, jer će kompanija nastaviti da kontinuirano i na vreme snabdeva tržište.

    Otvorena je specijalna telefonska linija preko koje će apotekari, distributeri i predstavnici RFZO moći da prijave eventualni nedostatak nekog od lekova ovog proizvođača.

    Eventualne nestašice Actavisovih lekova moći će da prijave i građani na email adresu [email protected].

    Prema rečima direktora Actavisa za Srbiju i Crnu Goru, Pavla Marjanovića, Actavis će kao jedan od vodećih svetskih proizvođača generičkih lekova u Srbiji, obezbediti i najnovije savremene terapije kakve su dostupne građanima najrazvijenijih zemalja, ali po prihvatljivim cenama.

    Direktor fabrike lekova Zdravlje Bojan Jović napominje da se ulažu veliki napori da ta fabrika naredne godine značajno poveća plasman lekova na evropsko i druga tržišta, uz napomenu da se već sada polovina proizvodnje iz leskovačkih pogona izvozi.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE