Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    NIS: 110 miliona dinara za 11 gradova

    Naftna industrija Srbije i 11 opština u kojima posluje, sklopili su sporazume o saradnji, koji će omogućiti da se u tim opštinama u 2014. realizuju različiti društveno odgovorni projekti, vredni 110 miliona dinara.

    Generalni direktor NIS, Kirill Kravchenko potpisao je sporazume sa predstavnicima Beograda, Novog Sada, Zrenjanina, Pančeva, Niša, Kikinde, Kanjiže, Novog Bečeja, Srbobrana, Žitišta i Čačka.

    Ovi gradovi su se tako pridružili korporativnom programu podrške Naftne industrije Srbije projektima koji imaju za cilj da doprinesu razvoju društvene zajednice putem sistema javnih konkursa pod sloganom „Zajednici zajedno“.

    Kravchenko je, posle potpisivanja sporazuma, rekao da je NIS u socijalno odgovorne projekte do sada uložio 1,5 milijardu dinara, što kako je rekao nije malo, ali da nije ni mnogo, s obzirom na potrebe.

    Cilj NIS je da ulaganja u socijalne i društveno odgovorne projekte još više poraste, dodao je Kravchenko, istakavši da kako raste snaga kompanije, tako će i ta ulaganja biti veća. on je rekao da, za njega lično, potpisivanje ovih sporazuma o socijalno odgovornim projektima znači čak i više nego potpisivanje nekog sporazuma o investicijama.

    O izboru projekata će odlučivati komisija, koju će činiti predstavnici regionalnih vlasti, NIS i lokalne ugledne ličnosti. Poziv za Javni konkurs za udruženja građana i druge neprofitne ustanove iz 11 opština i gradova, počinje u petak, 14. marta i traje do 4. aprila.

    Detaljni uslovi i propozicije javnog konkursa biće objavljeni na korporativnom sajtu NIS, na adresi: zajednicizajedno.nis.eu. Rezultati konkursa će biti objavljeni do 30. maja 2014.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE