Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Lidl Hrvatska zapošljava i povećava plate

    Uspešna poslovna godina omogućila je da trgovinski lanac Lidl u Hrvatskoj nastavi sa investicijama, zapošljavanjem i povećanjem plata i u 2014. godini.

    Ovo je zaključeno nakon završetka poslovne 2013. godine tokom koje je Lidl Hrvatska zaposlio 185 novih radnika, pa tako Lidl sada broji ukupno 1700 zaposlenih. Stalno zapošljavamo, trenutno tražimo veliki broj sezonskih radnika, saopštio je Lidl.

    Svim svojim zaposlenima, Lidl i ove godine povećava plate za 4 odsto. Usvojen je i plan investicija za 2014. godinu tokom koje će Lidl u različite projekte u Hrvatskoj uložiti više od 180 miliona kuna, ističe se u saopštenju.

    Lidl Hrvatska i ove godine od 1. marta ponovo povećava plate za prosečno četiri odsto radnicima u ukupno 84 trgovine i dva logistička centra.

    Trend povećanja plata započet je 2010. godine, a ukupno povećanje od tada do danas iznosi prosečno 17 odsto, napominju iz trgovačkog lanca, koji je povećao i božićni bonus 2013. godine za 50 odsto.

    Iza nas je izrazito uspešna poslovna godina, u kojoj smo nastavili trend povećanja našeg tima, plata zaposlenih i saradnje s hrvatskim dobavljačima, poručili su iz Uprave Lidl Hrvatska.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE