Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Rockefellerovi ulažu milijarde u Vijetnam

    Rose Rock Group, kompanija u vlasništvu porodice Rockefeller, uložiće 2,5 milijarde dolara u izgradnju luksuznog turističkog naselja u Vijetnamu.

    Luksuzno letovalište Vung Ro Bay je zajednički projekat Rockefellerove filijale iz Hong Konga i nezavisne naftne kompanijE Vung Ro Petroleum sa sedištem u Vijetnamu.

    Luksuzni stambeno hotelski projekat obuhvata površinu od 200.000 kvadratnih metara. Projektom je planirana izgradnja nekoliko hotela sa preko 760 soba, 4.300 apartmana, 100 bungalova, raznih maloprodajnih objekata i marina.

    "Vijetnam se ubrzano razvija kao jedinstvena destinacija za investicije, nekretnine i turizam. To je zemlja raznovrsnih investicionih mogućnosti, sa ekonomijom koja je među najbrže rastućim u svetu" kaže povodom potpisanog sporazuma izvršni direktor Vung Ro Petroleum Kirill Korolev.

    Prema rečima ministra građevine Vijetnama, cene nekretnina su u prošloj godini pale između deset i 30 odsto u odnosu na 2012, što je povećalo tražnju i smanjilo zalihe stambenog prostora na tržištu. Privreda Vijetnama je u 2013. porasla 5,42 odsto, a u godini pre 5,25 odsto.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE