Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ako tražite kvalitet u poslu, tražite i kvalitet u tanjiru

    Treba li vam za dobar obrok nešto više od raznovrsne sveže salate sa malo grilovanog mesa? Ili, porcija sveže pripremljenog potaža od bundeve uz tortilju sa belim lukom? Prvo, kada pojedete ovakav ‘baštenski’ obrok, neće vam trebati pola sata do sat da se borite sa težinom u stomaku i mislima koje zovu samo krevet (a, vi treba da se vratite na posao). Drugo, pojeli ste čistu porciju svežeg povrća ili probarenog koje će svaku vašu ćeliju osvežiti i nahraniti bolje nego bilo koja druga hrana, a pri tom uživaćete u bojama u vašem tanjiru i hrskavim zalogajima. Ako već živite brzo, nemojte brzo i da se hranite. Ako tražite kvalitet u poslu, tražite i kvalitetne obroke. Sve je pitanje ravnoteže.

    Za sve koji se posvećuju svojoj ishrani Garden Food je mesto koje sa jednakom pažnjom priprema zdrave obroke od svežih namirnica. Bilo da ste za kvalitetan doručak, ručak ili večeru ili voćni slatkiš, ovde ćete dobiti nešto baš takvo – različite salate, potaže i supe spremljene pošto ih vi poručite. A, ako nemate vremena za izlazak iz kancelarije, neki od Garden Food specijaliteta će stići na vašu adresu.

    Recimo, možete za ručak pojesti italijansku salatu u koju ide:

    miks salata
    sveža rukola
    mozzarella sir
    svež paradajz
    pršuta
    kalamata masline
    tortilja takosi sa belim lukom
    i, preko toga Pesto dressing

     

    Ili, za ljubitelje piletine tortilja pileću salatu

    miks salata
    sveža rukola
    grilovana piletina sa susamom
    paradajz
    sveža paprika
    tortilja
    cezar pikant dressing

    Ne zanemarujte svoje obroke i trudite se da jedete što više svežeg voća i povrća. Vaše će vam telo uzvratiti uslugu – nećete imati problema sa linijom, zaobilaziće vas prehlade i veća količina virusa, a i pamćenje i razmišljanje će vas služiti na visokom nivou.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE