Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Hemofarm fondacija raspisala konkurs za dodelu studentskih stipendija

    Hemofarm Fondacija raspisala je konkurs za dodelu  20 novih stipendija studentima osnovnih akademskih studija za školsku 2013/2014. 

    Ovo je 19. put da Hemofarm Fondacija stipendira najbolje studente u Srbiji sa ciljem da pomogne mladim talentovanim studentima da što lakše završe studije.  Pravo učešća na konkursu imaju studenti od treće godine svih fakulteta i akademija čiji je osnivač Republika Srbija, sa prosekom najmanje 8,50.

    – Stipendiranjem najboljih studenta, želimo da podržimo celokupno obrazovanje. Nastojimo da motivišemo mlade ljude, koji imaju potencijal, da i nakon studija, unapređuju i usavršavaju svoje znanje. Cilj je da ih podstaknemo da naučeno primene u radu i da na taj način doprinesu napretku celog društva – rekla je direktorka Hemofarm Fondacije, Snežana Radočaj.

    Prilikom izbora stipendista Hemofarm Fondacije biće razmatrano i materijalno stanje studenata.  Hemofarm Fondacija od svog osnivanja 1993, pored prioritetnih, humanitarnih aktivnosti, konstantno doprinosi i pomaže afirmaciju pozitivnih društvenih trendova, razvoj obrazovanja, kulture, sporta i mladih talenata. Prepoznajući značaj nauke, Hemofarm Fondacija, pomaže obrazovanje i na druge načine. Fondacija stipendira i najbolje srednjoškolce u Vršcu kao i učenike iz cele Srbije koji su na republičkim takmičenjima ostvarili izuzetne rezultate, obezbeđuje stipendije studentima – deci zaposlenih u Hemofarmu od druge godine studija, a posvećena je i donacijama u rekonstrukciju i opremanje obrazovnih ustanova.

    Konkurs je otvoren do 10. novembra 2013, a više informacija o načinu prijavljivanja kriterijumima i programu može se pronaći na www.fondacijahemofarm.org.rs.

    Program dodele stipendija Hemofarm Fondacija započela je 1994. godine, i za više od 2.800 stipendista, donirala je oko 400 miliona dinara. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE