Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Qatar Airways traži kabinsko osoblje u Beogradu

    Ukoliko vas ne privlači posao u kancelariji, jedno od rešenja može biti da se oprobate kao kabinsko osobolje aviokompanija. Qatar Airways u potrazi je za novim osobljem.

    Aviokopmpanija koja je ove godine u Parizu odnela nagradu za najbolje avio osoblje na Bliskom Istoku u ponedeljak 2. septembra održaće intervjue u Beogradu u prostorijama hotela Hyatt.

    Biti deo kabinskog osoblja ne predstavlja samo posao, već stil života. Qatar Airways u potrazi je za pojedincima sa izraženim komunikacionim sposobnostima. Mogućnost da apliciraju imaju osobe sa navršenom najmanje 21 godinom, minimum srednjom stručnom spremom i dobrim poznavanjem govornog i pisanog engleskog jezika.

    Prijave traju do 1. septembra,  neophodno je dostaviti radnu biografiju na engleskom jeziku, fotografiju cele figure, fotografiju za pasoš, fotokopiju pasoša i diplomu najvišeg stepena obrazovanja koje ste stekli.

    Zaposleni tokom radnog smešteni su u Dohi, zdravstveno osiguranje je obezbeđeno, a kao deo osoblja ostvaruju pravo i na popuste na određenim letovima i pojedinim hotelima.

    Više informacija o prijavi i uslovima možete pogledati OVDE.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE