Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Neograničeni internet Slovencima u Hrvatskoj

    Turisti iz Slovenije, pretplatnici Telekoma Slovenije, od sada će u Hrvatskoj moći neograničeno da koristiti internet za svega 10 evra mesečno.

    To je rezultat pregovora Hrvatskog Telekoma sa slovenskim operaterom o međunarodnom roamingu. Iako za sada nema konkretnih recipročnih mere, za Hrvate u Sloveniji, iz HT su najavili opciju za sve korisnike koji borave u Sloveniji i koriste mobilnu mrežu Telekoma Slovenije. Akcijska cena od 10 eura za Slovence u Hrvatskoj biće na snazi do 30. septembra.

    Iz HT-a pojašnjavaju da je na ovaj način nadograđena dugogodišnja saradnja Hrvatskog Telekoma i Telekoma Slovenije kao međunarodnih roaming partnera kao i da će korisnici oba operatera dobiti dodatnu vrednost prilikom korištenja mobilnih usluga u susednoj zemlji.

    Uz ovu saradnju, korisnici Hrvatskog Telekoma i Telekoma Slovenije moći će prilikom boravka u susednoj državi bezbrižno pristupati informacijama, zabavi ili poslu putem mobilnog interneta.

    Za svoje korisnike koji putuju u inostranstvo Hrvatski Telekom je pripremio i Travel & Surf opcije uz koje korisnici mogu širom Europe koristiti mobilni internet kao da su u Hrvatskoj – bez brige o troškovima imaju pristup svim potrebnim informacijama i zabavi.

    Za poslovne korisnike tu su opcije Travel & Work koje omogućuju surfanje u više od 50 zemalja širom sveta po ceni već od 1 kn za 1 megabajt.

     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE