Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Exit aplikacija za upoznavanje Petrovaradinske tvrđave

    Posetiocima EXIT festivala Telekom Srbija i Turistička organizacija Novog Sada pripremili su specijalno izdanje aplikacije za mobilne telefone 'Beograd priča'.

    EXIT aplikacija na jednostavan, brz, edukativan i zabavan način, korisnike vodi na više od deset lokacija na Petrovaradinskoj tvrđavi i donosi potpuno novi doživljaj tvrđave i najvažnijih objekata na njoj, otkrivajući skrivene detalje, anegdote i zanimljivosti.

    Besplatna aplikacija dostupna je na srpskom i engleskom jeziku, a lokacije koje se mogu na ovaj inovativan način obići, su između ostalog, Petrovaradinska tvrđava, Toranj sa satom, podzemne vojne galerije, Cistercitska opatija Belefons, Muzej grada Novog Sada, Atelje 61, Beogradska kapija, Rimokatolička crkva Sv. Jurja, Duga kasarna i Leopoldova kapija…

    Nakon preuzimanja aplikacije, dovoljno je da se kamera pametnog telefona usmeri ka najbližoj lokaciji. Istog trenutka otvoriće se niz kratkih priča, a audio vodič započeće svoju priču o lokaciji.

    Ucrtane mape omogućavaju da se razgledanje unapred isplanira, a aplikacija će predložiti i navoditi najboljom rutom za obilazak, uzimajući u obzir mesto na kome se u tom trenutku korisnik nalazi.

    Aplikacija je urađena za dve najzastupljenije platforme u svetu pametnih telefona Android i iOS.

    Posetioci EXIT-a koji se odluče da obiđu i prestonicu Srbije u prilici su da se upoznaju sa 30 lokacija u Beogradu, i saznaju zanimljivosti, anegdote i istorijske podatke vezane za najveće kulturno istorijske spomenike, institucije, građevine i verske objekte jedne od najlepših metropola u ovom delu Evrope.

    Inače, već drugu godinu za redom UNIQA je zvanična osiguravajuća kuća EXIT-a. Na taj način svi posetioci festivala osigurani su od posledica nesrećnog slučaja, a neophodno je da imaju sačuvanu ulaznicu kao dokaz ukoliko dođe do nesrećnog slučaja tokom trajanja festivala.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE