Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Beograd već nova destinacija kompanije Etihad

    Četiri "Airbusova" aviona, koje je "Jat" iznajmio na lizing stižu u Srbiju krajem maja i već u junu biće u saobraćaju, a obuka pilota za novi tip letelice započeće, kako saznaju Novosti, 27. aprila i trajaće 24 dana.

    Da će avioni biti spremni za letnju sezonu svedoči i ugovor o zajedničkim letovima, koji je srpski avio-prevoznik potpisao u ponedeljak sa "Etihadom". Naime, da bi kompanija iz Abu Dabija prodavala svoje karte za 23 linije u Evropi, ka kojima saobraća "Jat", avioni srpskog prevoznika moraju da ispunjavaju određene standarde. Jer, letelice u floti "Etihada" stare su u proseku tri i po godine.

    Zajednički, "Etihad" i "Jat" pokrivaće sve kontinente po najpovoljnijim cenama, bar su tako obećali čelnici dveju kompanija. "Jat" još nije izašao sa cenama za "Etihadove" destinacije ka kojima će imati određeni broj svojih mesta. Na sajtu kompanije iz Abu Dabija, Beograd je već ubačen kao nova destinacija, a cena povratne karte između dva grada je oko 500 evra. Iz Beograda do Sidneja, cena povratne karte je oko 1.200 evra. Inače, avioni na liniji Beograd – Abu Dabi saobraćaće svakodnevno od 15. juna.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE