Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Fatboy Slim otvara Dance arenu na Exit-u

    Fatboy Slim, jedan od najvećih di-džejeva svih vremena, glavna je zvezda Dance arene ovogodišnjeg Exit festivala koji se od 10. do 14. jula održava u Novom Sadu.

    Sa portfoliom domaćina najvećih elektronskih žurki u istoriji čovečanstva, u velikom stilu otvoriće ovogodišnju Dance arenu. Entuzijazam i energija u njegovim nastupima i samom procesu stvaranja muzike je i dalje njegov glavni pokretač.

    Fatboy je jedan od ključnih ljudi koji su svojim radom krajem prošlog veka otvorili put plesnoj muzici ka mejnstrim kulturi, čiji je ona danas neizostavni deo. Prestižni Q magazin uvrstio ga je na listu “50 izvođača koje morate videti pre nego što umrete”, navode organizatori festivala. . U istoriji elektronskih žurki, ostaće upamćeni njegovi nastupi na plažama u Brajtonu i Rio de Žaneiru, na kojima je zajedno prisustvovalo gotovo pola miliona ljudi.

    "Svojevrsni pionir big bita svojim nastupom na Dance Areni nosi nas na putovanje kroz muzički vrtlog koji čine hip hop, fank, džez, tehno, elektro, rok i haus stopljeni u jedinstveni muzički izraz prepun pozitivne energije. Nama takođe pričinjava ogromno zadovoljstvo to što ćemo imati prilike da učestvujemo u muzičkom spektaklu i energiji koju Fatboy Slim emituje kroz miksetu, a koja se u njegovim rukama pretvara u muzičku kutiju sa jedinstvenom osobinom i sposobnošću da usreći ljude", dodaju organizatori festivala.

    Trenutno aktuelna cena petodnevne ulaznice za predstojeći Egzit festival iznosi 5.990 dinara, i mogu se kupiti na Gigstix.com kao i na Gigstix prodajnim mestima u Novom Sadu, Beogradu, Subotici, Čačku, Kragujevcu, Kraljevu, Nišu, Zemunu i Novoj i Staroj Pazovi.

    Studenti i srednjoškolci mogu da kupe petodnevne ulaznice sa popustom od 55% za 5.490 dinara na Gigstix prodajnom mestu u Pariskom magazinu u Novom Sadu. Svi koji nisu iz Novog Sada treba da pišu [email protected].

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE