Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Mihajlović: Državni vrh podržao plan za Železaru

    Ministarka energetike Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da je državni vrh podržao plan ministra finasija i privreda Mlađana Dinkića za spasavanje Železare "Smederevo".

    "Verujem da je državni vrh dobro procenio da je takav plan trenutno najbolji odgovor na problem u Železari. Svi smo svesni da bi najbolje trajno rešenje bilo dolazak strateškog partnera", kazala je ona u pisanoj izjavi dostavljenoj agenciji Beta.

    Mihajlovićeva je naglasila da Vlada Srbije pokušava da pronađe najbolje moguće rešenje kako bi 5.000 ljudi sačuvalo svoj posao, a Smederevo nastavilo da živi.

    "Moja želja jeste da se svi uključimo u rešavanje ovog problema kako bi plan B bio što bolji i efikasniji. Mi smo partneri i radimo timski na rešavanju svih problema i izazova pred kojima se nađemo", kazala je ona.

    Mihajlovićeva je danas ranije televiziji Pink kazala da je plan za spasavanje Železare Smederovo samo predlog Ministarstva finansija i da Vlada Srbije o njemu još nije raspravljala, naglasivši da će plan za Železaru zaživeti tek kada ga Vlada Srbije prihvati, a da je do tada to "samo predlog ministra Mlađana Dinkića".

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE