Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Postanite deo NIS-ovog tima

    Zainteresovani koji bi da postanu deo NIS-ovog tima, a pri tom imaju završenu srednju stručnu školu ili fakultet trebalo bi da se prijave za NIS-šansu 2013. godine najkasnije do 1.marta 2013.godine.

    Najboljima će biti pružena prva i prava profesionalna šansa – NIS šansa da rade, uče, steknu prva profesionalna iskustva i postanu deo NIS-ovog tima.

    NIS kao jedna od najvećih energetskih kompanija u regionu, u okviru svoje korporativne društvene odgovornosti i u saradnji sa lokalnim samoupravama ove godine realizuje program NIS-šansa 2013. u cilju zapošljavanja mladih, talentovanih kandidata.

    Potrebni uslovi za učestvovanje u programu za kandidate sa završenim fakultetom za radna mesta u Novom Sadu, Zrenjaninu, Subotici su da su kandidati registrovani u evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje bez radnog iskustva u struci, kao i da imaju završen fakultet.

    S obzirom na to da NIS čini sve kako bi postao ne samo najbolji regionalni igrač kada je reč o snabdevanju i kvalitetu goriva, već i svojim kadrovima prednost će imati kandidati sa ostvarenim prosekom iznad 8,5 u toku studiranja, potvrđuju u NIS.

    Potrebni uslovi za učestvovanje u programu za kandidate sa završenom srednjom stručnom školom koji bi radili u Zrenjaninu, Subotici, Kikindi, Turiji i Trešnjevcu su da zainteresovani registrovani u evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje u navedenim opštinama bez radnog iskustva u struci.

    Da imaju završena srednja stručna škola za zanimanje mašinskog tehničara, mašinbravara, bravara, elektrozavarivača, tesara, a prednost će takođe imati kandidati sa boljim rezultatima u toku školovanja.

    NIS je otišao i korak dalje kada je reč o pomoći mladim i pespektivnim ljudima koji bi da rade u ovoj kompaniji pa je napravljen i koncept saradnje sa univerzitetima.

    Partneri NIS-a su univerziteti u Beogradu i Novom Sadu, s kojima su zaključeni sporazumi o strateškoj saradnji koji obuhvataju stipendiranje najuspešnijih studenata, stažiranje, dodatno usavršavanje zaposlenih, realizaciju zajedničkih naučno-istraživačkih projekata.

    Koncepcija projekta podrazumeva partnerstvo sa obrazovnim institucijama u zemlji radi obrazovanja visokostručnih kadrova za rad u NIS-u.

    „Energija znanja“ obuhvata i programe podrške za srednjoškolce, uključujući organizaciju i sponzorisanje svih nivoa takmičenja (školskog, opštinskog, regionalnog i republičkog) i olimpijada u oblasti matematike, fizike i ruskog jezika.

    Za takmičare s najboljim plasmanom organizovaće se letnji kamp – NIS Kampus, čiji je cilj da se nagrade najbolji đaci. U okviru višegodišnje saradnje NIS-a sa univerzitetima u Beogradu i Novom Sadu, potpisani su posebni memorandumi o saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Beogradu, Fakultetom organizacionih nauka, kao i Rudarsko-geološkim fakultetom., kako bi podigao nivo akreditacije i pružio osnovu za budući razvoj platforme za učenje na daljinu (distance learning).

    U okviru projekta „Energija znanja“ posebna pažnja biće posvećena aktivnostima i projektima koji će doprineti reafirmaciji i popularizaciji ruskog jezika u Srbiji.
     
    Jelena Stojanović

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE