Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Srpska poljoprivreda na „Zelenoj nedelji“ u Berlinu

    Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, pod sloganom „Fruitful Investment“, tradicionalno nastupa na Međunarodnom sajmu „Zelena nedelja“ u Berlinu, koji se održava od 18. do 27. januara.

    Tema ovogodišnjeg kongresnog dela sajma su investicije, pa se Srbija sa sloganom „Fruitful Investment“ i paletom proizvoda organske hrane uspešno predstavlja stranim investitorima i otvara vrata brojnim izvoznim mogućnostima.

    Svi potencijali Republike Srbije predstavljaju se u okviru izloženog reklamnog materijala na nacionalnom štandu.

    Delegacija Republike Srbije, na čelu sa državnim sekretarom Danilom Golubovićem, učestvuje na različitim agro-političkim događajima i prilikom brojnih bilateralnih susreta, predstavlja strateške ciljeve Ministarstva poljoprivrede naše zemlje.

    Takođe, održani su i brojni sastanci sa predstavnicima zemalja iz regiona kao što su Makedonija, Hrvatska i Slovenija ali i sa predstavnicima Nemačke, Austrije i Holandije, što će doprineti jačanju pozicije srpskog agrara u Evropi i šire.

    U okviru izložbenog dela Sajma, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede predstavlja se na nacionalnom štandu od 77 kvadratnih metara, koji se nalazi u centralnom delu sajma, na atraktivnoj lokaciji pored ovogodišnje zemlje partnera sajma – Holandije.

    Ove godine, sve zemlje predstavljaju svoju tradiciju u proizvodnji hrane, pa su na štandu Srbije izloženi proizvodi organskog porekla kao što su domaći ajvar, pinđur, slatko od šumskih jagoda, slatko od višanja, razni džemovi, cvekla, paprika, paradajz, razni sokovi i drugi proizvodi, a mogu se probati i kupiti tradicionalna srpska vina.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE