Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Mejsi Grej novac ostavlja da „raste“

    „Moje je bogatstvo procenjeno na 38 miliona dolara?! Odakle ljudima takva informacija?!“ bila je iskrena reakcija Mejsi Grej na izjavu novinara Rojtersa koliko ona zapravo vredi. „Ako je to tačno, idem odmah da podignem taj keš i pravac šoping!“ nastavila je ova tamnoputa R&B pevačica i kantautorka, dobitnica Gremija.

    Za Rojters je još izjavila da ne ulaže svoj novac u nekretnine, da joj berzansko poslovanje nije jača strana i da je njen recept uplata novca na bankovni račun do koga ne može tako lako da dođe. Za sebe kaže da je štedljiva.

    Mejsi Grej nema nekretnine, što i nije česta pojava u svetu šou biznisa. Ima tri kuće u kojima živi, a mnogo je novca uložila u nakit. Može se pohvaliti zavidnom kolekcijom skupih komada. Poznata je po darežljivosti prema vojnicima i njihovim porodicama. Roditeljima ranjenih i hospitalizovanih daje novac da ne bi išli na posao, već u bolnicu svojoj deci.

    „Nisam „money person“ i ne znam sa novcem. Imala sam oko sebe ljude koji su mi pomagali i savetovali gde i kako da ulažem, ali to jednostavno nije funkcionisalo. Investirati novac je definitivno umetnost – umetnost pravljenja para, da naraste veći i veći. Tako da, ja štedim. Ostavljam svoj novac da raste u veliku sumu. To je baš cool“, rekla je Mejsi Grej, „štediša“.

    Foto: reuters

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE