Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Edukacija kadrova u Real Estate sektoru

    Stručnost zaposlenih je vrednost koju klijenti cene u svakoj profesionalnoj oblasti, a stručan savet naročito je bitan kada su u pitanju važne investicije poput izbora doma. Sigurnost koju će agencije ponuditi može biti uvećana kroz edukaciju agenata i menadžera agencija za nekretnine, koju u okviru svog poslovanja nudi kompanija CENTURY 21 Serbia.

    Višestruko nagrađivani treninzi prilagođeni su za sve nivoe, od treninga za agente – početnike, do naprednih treninga za vlasnike, menadžere agencija i agente sa višegodišnjim iskustvom. Veštine prodaje, proaktivan pristup poslu, odgovornosti, širenje sfere uticaja, kako doći do više realizacija, kako najefikasnije zatvoriti transakciju samo su neke od tema obuka.

    Kroz sistem obuke koji pruža CENTURY 21 ukazuje se na dobro proverene metode oglašavanja nekretnina i osvajanja klijenata, kreiranje marketiinških planova i tržišnih analiza, tehnike prodaje, i druge alate neophodne u toku pregovora. Ovi treninzi i obuke stvaraju kvalifikovane stručnjake, sofisticirane agente i menadžere agencija na tržistu koji nude klijentima visok nivo pruženih usluga.

    CENTURY 21 obuka je redovno rangirana među prvih 100 na svetu korporativne obuke od strane prestižnih časopisa za obuku. Program je dizajniran tako da omogućava pravo obrazovanje o nekretninama i razvija veštine neophodne za uspeh. Trenutno program obuhvata tri vrste treninga i obuka:

    1. Orijentaciju (razvoj agenata i razvoj poslovanja)

    2. CREATE 21® (Career Real Estate Agent Training Education) sadrži prodajni program namenjen agentima za nekretnine, koji gradi čvrste temelje za uspešnu karijeru u industriji nekretnina. Treninzi pomažu agantima da nauče prodajne tehnike i veštine pregovaranja. CREATE 21 primenjuje znanje o nekretninama profesionalaca sa naprednih tržista nekretnina ali prilagođene uslovima životne sredine u Srbiji. Agenti stiču znanja ,uče kako da koristite neke od najefikasnijih sredstava u potrazi za poslovnim mogućnostima i ciljnog marketinga.

    3. IMA (International Management Academy) je kurs namenjen vlasnicima agencija za nekretnine, kao i menadžerima koji upravljaju agencijom. Obuka je specijalizovana posebno u ključnim oblastima regrutovanja, liderstva, motivacije i zadržavanju agenta za nekretnine. Učesnici takođe stiču znanje kako da planiraju poslovanje , kao i tehnike upravljanja, koordinacije i kontrole zaposlenih. Naučićete u okviru ove obuke kako da najbolje koristite prednosti CENTURY 21 sistema i kako da upravljate svojom agencijom na najefikasniji način.

    Grupe se formiraju od 5-10 polaznika, jer na taj načini svaki polaznik ima priliku da aktivno učestvuje u obuci i dobije najkvalitetnije znanje. Nakon uspešno završenih treninga polaznici dobijaju Sertifikat za agenta za nekretnine koji podrazumeva da su agenti spremni na različite situacije iz realnog radnog okruženja i da ce biti efikasniji i efektivniji članovi tima i na taj način doprinositi uspehu tima.

    Pored Brenda, tehnologije, sinergije i podrške obrazovanje spada među osnovne stubove CENTURY 21 Sistema. U skladu sa Narodnom umotvorinom :“Čovek se uči dok je živ“, svi zaposleni u kompaniji CENTURY 21 znaju da u 21. veku obrazovanje nikada ne prestaje, a učenje predstavlja kontinuiran proces.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE