Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ovo su najtraženiji gedžeti u septembru

    Ova godina je donela mnogo tehničkih novotarija. Septembarska potražnja svih gedžet zaljubljenika nešto je drugačija od potražnje prethodnih meseci. I to sve zbog gramofona.

    Za kvalitetnu buku samo za vaše uši Harman Kardon je izbacio svoje prve slušalice. Potpuno su opremljene – imaju bluetooth, mikrofonski ulaz, kontrolne dugmiće, a baterije vas neće izdati ni nakon 12h rada.

    Nike je napravio pun pogodak kreacijom koja se veoma traži. Ovaj sportski sat svedenog dizajna opremljen je GPS-om i ovo je najjednostavniji način da kontrolišete brzinu kojom se krećete i saznate pređene kilometre. Ima USB konektor za MAC i PC.

    Savremenog dizajna u metaliksivoj boji, novi Philips zvučnici (DS6600 SoundSphere, 2x25W iDock) su ovog meseca izmamili hiljade uzdaha svih gedžet zavisnika. Dizajnirani su kao par kongi sa očima na vrhu. Svakako futuristički.

    Vreme je da se kod kuće ostave automobili i motocikli na gorivo. Brammo je dizajnirao i sklopio zver na struju koja se zove Empulse R i sa kojom možete preći oko 160km sa samo jednim punjenjem. Maksimalna brzina koju razvija je 150km/h. Prava stvar ako volite dvotočkaše i brinete vas zagađenje.

    Proveren proizvođač audio opreme obradovao je svoje potrošače novim in-ear slušalicama. Napravljene su od vrhunske keramike. Još jedan futuristički gedžet za svakoga. Ozbiljne slušalice za ozbiljne audiofile.

    Za sve koji su spremni za audio putovanje u prošli vek. Audiowood ne odustaje od vinila i napravio je nove ručno rađene gramofone Chipmunk. Uživancija uz stare, dobre ploče.

    Neodoljiva igračka za sve zaljubljenike u formulu. Zove se Thrustmaster Ferrari Vibration GT Cockpit 458 Italia Edition. Ako ne možete da sednete u pravi, onda bar oživite svoje fantazije virtuelno

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE