Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Novomiloševačka „Štrudlijada“

    Turistička manifestacija „Štrudljada“ biće održana u Novom Miloševu od 1. do 4. avgusta, najavila je Skupština opštine Novi Bečej.

    Glavni događaj biće održan u subotu, 4. avgusta, kada će u zanimljivoj rustičnoj atmosferi u toku celog subotnjeg dana svi gurmani moći da probaju najrazličitije vrste štrudli. Majstori u spravljanju te vrste poslastica prikazaće svoje proizvode od klasičnih štrudli sa makom i sirom, preko malo neobičnijih sa višnjama, jabukama, pekmezom, pa sve do onih sa rogačom i još neobičnijim dodacima. Svi zainteresovani će na licu mesta moći da prate pripremanje najduže štrudle, koja će se i ove godine takmičiti za ulazak u Ginisovu knjigu rekorda.

    Na programu koji obiluje etno motivima naći će se i raznolike folklorne igre i pesme kao i takmičenje u brzom jedenju štrudle. Raznovrsan muzički i zabavani program počeće sutra uveče sa AS žurkom, u četvtak će biti obeležena novomiloševačka seoska slava, a u večernjim satima je predviđen koncert Topalka, dok će u petak biti održano takmičenje u spremanju riblje čorbe „Zlatni kotlić“.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE