Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Guns ‘n’ Roses za veličanstven kraj ovogodišnjeg Exit-a

    Čuveni „Guns ‘n’ Roses“ koncertom za pamćenje na Main stage-u, na veličanstven način su zatvorili ovogodišnje 13. po redu izdanje Exit festivala.

    Legendarni kalifornijski „odmetnici“ svoj nastup počeli su sinoć pesmama „Chinese Democracy“, „Welcome to The Jungle“ i „It’s So Easy“, da bi hitovima „Sweet Child Of Mine“, „November Rain“, „Paradise City“, „Don’t Cry“, „Knockin’ on Heaven’s Door“, koji predstavljaju prave rok himne, potpuno u trans bacilli svih 30.000 posetilaca.

    Svi koji su došli da čuju, vide i pozdrave rokere koji su svetsku slavu stekli sredinom osamdesetih i početkom devedesetih godina prošlog veka, mogu reći da su prisustvovali istinskom spektaklu priređenom od strane grupe koja je u aprilu mesecu postala „stanovnik“ kuće slavnih.

    Ono po čemu će koncert „Guns ‘n’ Roses“ na Petrovaradinskoj tvrđavi ostati upamćen je činjenica da je glavna festivalska bina prvi put u istoriji Exita promenjena zbog nekog izvođača.  Šest ogromnih šlepera u nedelju rano ujutru je dopremilo tone i tone opreme pa je tokom dana nikla ogromna bina sa koje su zvezde završne večeri Exita „pržile“ više od dva sata na oduševljenje brojnih fanova.

    Publika ovim legendama roka nije zamerila ni to što su sa početkom kocerta kasnili punih 45 minuta.

    Bolji uvod za koncert čuvenih Gunsa nije mogao biti od nastupa „Partibrejkersa“ koji su potvrdili da s pravom nose etiketu najuticajnijeg rock’n’ roll benda na ovim prostorima. Hitovi „Kreni prema meni“, „Da li se još volimo“, „Mesečeva kći“, „Hipnotisana gomila“… učinili su da atmosfera u publici dostigne tačku usijanja.

    Ništa manje vatreno nije bilo ni na ostalih 20 bina na Petrovaradinskoj tvrđavi.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE