(FOTO) MINI oživeo Rocketman Concept za Olimpijske igre u Londonu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  (FOTO) MINI oživeo Rocketman Concept za Olimpijske igre u Londonu

  Za Olimpijske igre u Londonu MINI je pripremio novo izdanje koje je izazvalo veliko interesovnje auto sajmu u Ženevi prošle godine.

  Ovoga leta London će ugostiti najbolje sportiste iz preko 200 zemalja, ima idealnu priliku da još jednom pokaže kakav je domaćin i pokaže ono najbolje što može da pruži.
  Iako MINI već neko vreme nije u vlasništvu Britanaca, ovaj istinski Britanski brend pripremio je nešto zaista posebno za olimpijce koji će uskoro krenuti da pristižu.

  Domišljate funkcije, agilnost i izuzetna efikasnost koje MINI nudi svom korisniku upotpunjene su bojama britanske Union Jack zastave koja je iskorišćena kako za spoljašnji dizajn, tako i u unutrašnjosti.

  MINI Rocketman moćiće da se vidi u paviljonu BMW-ove grupe u blizini Olimpijskog sela, ujedno će biti i glavni predstavnik brenda tokom igara.

  Rešetka hladnjaka izvedena je od malih MINI znakova a pažnju trenutno privlači i svojom metalik crvenom bojom s kontrastnim belim okvirom.

  Još jedan zanimljiv detalj jeste osvjetljenje krova. Rocketman ima krov koje je celom površinom izrađeno od stakla s osvijetljenim okvirima koji rekreiraju izgled britanske zastave. Čak iako krov nije osvetljen, zahvaljujući optičkim vlaknima pruža suptilno osvetljenje iznutra i poseban izgled kada se gleda spolja.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE