Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Druga „Noć otvorenih ateljea“ 9. juna

    Druga „Noć otvorenih ateljea“ biće održana 9. juna u tridesetak gradova Srbije, a samo u Beogradu te večeri biće otvoreno oko 60 umetničkih ateljea.
     
     „Noć otvorenih ateljea“ i ove godine okuplja veliki broj kako afirmisanih, tako i mladih umetnika čije radove publika nema često priliku da vidi.
     
    Posetioci će 9. juna od 17 sati pa sve do ponoći moći da posete prostore u kojima umetnici rade i stvaraju, saznaju više o njihovim delima i savremenoj umetničkoj sceni.
     
    Umetnici se te večeri predstavljaju i u zajedničkim prostorima, poput Galerije Tvrđava, na Platou ispred Filozofskog fakulteta i Adi Ciganliji, a neke lokacije biće posvećene isključivo ekologiji i zaštiti životne sredine.
     
    Na manifestaciji su zastupljeni svi umetnički mediji -slikarstvo, vajarstvo, fotografija, performans, instalacije, video radovi i sve drugo što čini trenutnu umetničku scenu.
     
    U drugoj „Noći otvorenih ateljea“ predstaviće se i Škola klasičnih grafičkih tehnika Orfelin, Centar za razvoj fotografije,Udruženje za izučavanje, obučavanje i očuvanje starih zanata i umetnosti Piktum, Centar za likovno obrazovanje Šumatovačka, Čumićevo sokaće…

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE