Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Den Braun piše novi roman

    Doktor za hitove, američki pisac Den Braun, šturo je najavio da piše novi roman, vest je brzo proletela svetom i napravila pravu pometnju među obožavateljima. Autor romana „Da Vinčijev kod“ koji je širom planete prodat u više od 80 miliona primeraka, rekao je da ponovo sprema avanture svog junaka Roberta Langdona, harvardskog profesora i stručnjaka za simbole.

    Braun je Langdona već vodio kroz lavirinte i tajne „Anđela i Demona“, „Da Vinčijevog koda“ i „Izgubljenog simbola“, a ovi misteriozni trileri koji oduzimaju dah odigravali su se u Rimu, Parizu i Vašingtonu. Publika je već u ekstazi i ne može da izdrži da sazna šta će se dešavati u četvrtoj epizodi, i u kom gradu. Slavni pisac tradicionalno malo govori o novim planovima i podatke o novom romanu krije „kao zmija noge“. Odao je samo podatak da je utrošio proteklih godinu i po dana na istraživanje, a da je pisanje sada već uveliko u toku.
     
    – Roman će biti smešten u Evropu, u najuzbudljivije mesto u kome sam ikad bio – rekao je nedavno Braun novinarima U Nju Hempširu, u kojem je odrastao, i – to bi bilo to.
     
    Fenomen popularnosti romana ovog pisca razmatra se godinama unazad i mnogobrojni tumači, „braunolozi“ pokušavaju da defiruju Braunov kod. Te knjige redom ruše sve rekorde. Poslednji roman u nizu, „Izgubljeni simbol“, za samo 24 sata otkako je ušao u štampu, prodat je u milion primeraka.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE