Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Šade na (muzičkom) filmu

    Britanska pevačica nigerijskog porekla Šade Adu vratila se prošle godine posle 10-godišnje pauze na turneju pod nazivom „Bring Me Home“. Svi koji su propustili njene koncerte, uključujući i onaj u Beogradu, sada mogu da ih odslušaju na albumu ili pogledaju na filmu.
     
    Šade je nedavno objavila CD i koncertni film „Bring Me Home – Live 2011“ koji je režirala njena dugogodišnja saradnica Sofi Muler. Film, koji je snimljen u nekoliko gradova tokom turneje, sadrži i scene iza kulisa, snimke proba, razgovore u koncertnom autobusu.
     
    Šade je u intervjuu Reutersu rekla da se sa Mulerovom srela još na studijama.
     
    „Sofi je bila u studiju kada smo snimali ovaj album. Mi verujemo jedna drugoj. Ceo taj proces je kao kada se penjete na stenu i neko vam drži uže i vi znate da ga neće pustiti“, rekla je ona.
     
    Šade je otkrila i da ju je na turneji pratila i njena 15-godišnja ćerka, kao i da stalno peva, piše muziku ali i zapisuje neke ideje, osećanja.
     
    „Moj život između albuma je kolekcija iskustava o kojima ću jednog dana pisati“, rekla je proslavljena umetnica.
     
    Pevačica ne krije da obožava hip hop što se i vidi u jednom delu filma kada igra uz muziku Snup Doga.
     
    „Obožavam ritam. Obožavam tekstove i činjenicu da je sve to iz srca. To je realno, a ne komercijalno. Slušam i Snup Doga i Drejka, oni su fantastični! Volim hip hop i često igram. Zapravo, volim da kad izađem da igram na plesnom podijumu“, rekla je Šade.
     
    Formulu dobrog izgleda i u 53. godini, takođe, ne krije i ističe da je sve u energiji.
     
    „Morate da volite to što radite. Čak i na bojištu držite glavu gore! Mnogi ljudi kada dođu u određeno doba osete da više tu ne pripadaju. Ja se tako nikada nisam osećala. Uvek imam nešto da dodam, uvek postoji bitka koju treba dobiti“, zaključila je Šade.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE