Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Zaz umesto na Kalemegdanu nastupa u Areni

    Koncert francuskih zvezda Zaz i Nouvelle Vague 1. juna, prvobitno planiran za Kalemegdan, biće održan u Beogradskoj areni, saopštili su organizatori, zbog nestabilnih vremenskih prilka koje se najavljuju za taj period.

     
    U saopštenju produkcije Avalon piše da „posle konstantnih satelitskih prognoza koje za kraj maja i prve dane juna najavljuju nestabilno vreme, u dogovoru sa menadžmentom francuskih muzičara odlučeno je da se publika, izvođači, ali veoma osetljiva i specifična scenografija ne izlažu vetru i kiši. U Areni će sada biti omogućen i dodatni prostor za sve koji ne žele da propustite ovu noć aktuelne francuske muzike. Kupljene ulaznice za koncert 1. juna na Kalemegdanu svakako vrede na ulazu u Arenu, nije ih neophodno menjati, dok će cene ulaznica i narednih dana ostati nepromenjene.“

    Ulaznice za parter koštaju 2.490 odnosno 2.990 dinara za Fan pit ili Tribine. Svim kupcima ulaznica za Parter omogućeno je da uz doplatu od 500 dinara svoje ulaznice eventualno zamene za nenumerisana mesta na tribinama Beogradske arene, dok kupci ulaznica za Fan Pit, ako bi to i hteli, mogu da ih zamene za sedeća mesta i bez doplate. Ulaznice se nalaze u prodaji putem prodajnih mreža www.tickets.rs, www.eventim.rs i www.gigstix.com, dok se u Beogradu mogu pronaći u Bilet centru na Trgu republike 5, prizemlju šoping centra „Ušće“, kao i blagajnama Beogradske arene, Doma omladine i Doma sindikata, ali i na još preko stotinu prodajnih mesta širom Srbije i regiona.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE