Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Cinema city – originalna ostvarenja u selekciji „360°“

    Selekcija „360°“, koja je prošle godine premijerno predstavljena na Cinema city-ju i privukla veliku pažnju i simpatije publike, ove godine nudi panoramski program novih ostvarenja nezavisne produkcije, interesantne junake i zanimljive priče, najavili su danas organizatori novosadskog festivala.

     
    Filmovi u selekciji Petra Protića nasmejaće gledaoce, ali i zamisliti, možda raznežiti ili učiniti obazrivim pred raskršćima i nepredvidivim skretnicama životnog puta.
     
    Na programu su debitantski film – komedija francuske glumice, od nedavno i rediteljke Katje Lefkovic „Momački dani su završeni“, koji je premijeru imao u Kanu, zatim višestruko nagrađeni roudmuvi (film koji se dešava na putovanju) „Ave“ debitanta Konstantina Božanova, jedno od najboljih savremenih argentinskih ostvarenja „Student“ – debitantski film Santijaga Mitrea.
     
    Tu su i portugalska porodična saga Žaoa Kanižoa „Krv moje krvi“, nadrealni i postmoderni vestern sa primesama naučne fantastike italijanskog reditelja Davidea Manulija „Legenda o Kasparu Hauzeru“, film francuskog autora Emanuela Morea „Umetnost ljubavi“.
     
    Biće prikazano i novo ostvarenje jednog od najuglednijih i najuspešnijih komičara japanske i azijske kinematografije Hitošija Macumotoa, filmska avantura „Samuraj bez mača“.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE