Od sutra u prodaji karte za voz Jadran ekspres

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Od sutra u prodaji karte za voz Jadran ekspres

  Železnice Srbije će od sutra, 15. maja, početi da prodaju karte za voz “Jadran ekspres”, koji će od 15. juna do 1. septembra saobraćati jednom nedeljno na relaciji Beograd-Split-Beograd, sa zaustavljanjem u Kninu i Perkoviću.
   
  Sezonski voz “Jadran ekspres” će polaziti iz Beograda svakog petka u 15.16 sati, a iz Splita svake subote u 18.43 sati, najavljeno je iz Železnica. Karte se prodaju po “globalnoj ceni” koja uključuje kartu sa rezervacijom mesta, sedište, ležaj ili postelja, i za koju ne važe nikakve druge povlastice. Vozna karta u jednom smeru na relaciji Beograd-Split ili Split-Beograd, u vagonima za sedenje košta 37,50 evra, a sa ležajevima 45 evra.
   
  Za putovanje u “turist kabini” karta je 50 evra, u “dabl” 60, dok za “singl kabinu” treba izdvojiti 80 evra. Karta od Beograda do Knina ili od Knina do Beograda u vagonima za sedenje iznosi 32,50 evra, a u kušet kolima 40 evra. Vozne karte u “turist”, “dabl” i “singl” kabini staju 45,55 odnosno 75 evra.
   
  Deca do šest godina, za koje nisu rezervisana posebna mesta, prevoze se besplatno, a do 14 godina plaćaju 50 odsto jeftiniju kartu, dok rezervacije mesta (sedište, ležaj ili postelju) plaćaju u punom iznosu. Putnicima “Jadran ekspresa”, koji izlaze i ulaze u stanicu Perković, važiće karte u lokalnim vozovima Hrvatskih železnica za putovanje do i od Šibenika.

  Posebna ponuda u vozu “Jadran ekspres” jeste i prevoz automobila, koji u jednom smeru košta 40 evra.
   
  Ukoliko dve ili više osoba putuju u vagonima za sedenje ili kušet kolima, uz povratne karte po “globalnoj ceni”, prevoz automobila naplaćuje se samo za jedan smer. Za putnike u “singl kabini”, kao i za dva ili više putnika u “dabl” ili “turist” kabinama, uz karte po “globalnoj ceni”, prevoz automobila je u oba smera besplatan. Broj mesta za prevoz automobila je ograničen.
   
  Karte za “Jadran ekspres” plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti i mogu se kupiti na šalterima većih železničkih stanica.
   

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE