Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Rekonstrukcija hotela „Continental“ od 16. jula

    Dugo očekivano renoviranje hotela „Continental“ počeće 16. jula, a kada se za godinu dana završe radovi, ovaj novobeogradski hotel sa pet zvezdica poneće naziv svetskog lanca „Crown plaza“. U novo ruho biće uloženo između 25 i 30 mil EUR, imaće pet soba više nego danas, a dobiće predsednički i „junior suite“ apartmane.
     
    Spoljašnjost hotela ostaće prepoznatljiva, ali ceo enterijer biće potpuno obnovljen. Tako će beogradska Crown plaza“ imati ukupno 420 modernih soba, 14 kongresnih sala, dva restorana, bar i prošireni spa-centar. Kada poslednje goste isprate 15. jula, radovi će odmah početi.
     
    Živorad Vasić, direktor za hotelske projekte u „Delta Realestate“ i prvi čovek „Continentala“ rekao je za „Novosti da kompanija planira istovremeno da rekonstruiše i hotel „Park“, koji se takođe nalazi u njihovom vlasništvu.
     
    Obnova hotela „Park“ počeće 26. maja, odvijaće se u dve etape, a radovi će biti završeni već do početkom septembra. Renoviranje će koštati oko 800.000 evra, a još toliko vredi inventar koji će biti prenet iz hotela „Continental“. Kako kaže Živorad Vasić, „Park“ će nositi tri zvezdice, a gosti će noćenje plaćati između 60 i 65 evra.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE