Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Prvi Vaskršnji sajam knjiga u Beogradu

    Prvi Vaskršnji sajam knjiga u Beogradu održaće se od 27. marta do 8. aprila u prostorijama bivše Robne kuće „Kluz“, u Masarikovoj ulici, saopštio je danas organizator Izdavački fond Srpske pravoslavne crkve.
     
    Na Sajmu će učestvovati izdavači koji se bave objavljivanjem pravoslavne literature i knjiga iz srpske tradicije i istorije, manastirske radionice i rukodelji, ikonopisačke radionice, radionice za izradu bogoslužbenih predmeta i odežda. U okviru pratećeg programa za vreme trajanja Sajma održaće se brojna predavanja, promocije knjiga i koncerti.
     
    U saradnji sa Akademijom SPC za umetnost i konservaciju organizovaće se izložba studenata kao i kreativni deo programa, koji će obuhvatati umetničke radionice na kojima će profesori i studenti Akademije za umetnost i konservaciju predstaviti svoje radove. Studenti i profesori održaće umetničke radionice za decu, upoznati ih sa tehnikama ikonopisa, mozaika, kaligrafije i litografije. Takođe jedan sajamski dan (Vrbica) biće posvećen dečjem stvaralaštvu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE