Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (VIDEO) Montipajtonovci ponovo snimaju film

    Postavka britanske humorističke TV serije „Leteći cirkus Montija Pajtona“ ponovo će se okupiti radi snimanja novog filma – naučno-fantastične farse, otkrio je u Londonu jedan od „pajtonovaca“ Teri Džons.
     
    „Apsolutno sve“ (Absolutely Anything) neće biti pravi pajtonovski film, ali će na njegovom snimanju raditi cela ekipa – Džon Kliz, Majkl Palin i Teri Gilijam, kazao je Džons koji će režirati film. Pridružiće im se i američki komičar Robin Vilijams koji će pozajmiti glas jednom od crtanih junaka filma koji će biti kombinacija animiranog i igranog ostvarenja. 

    Još jedan bivši pajtonovac Erik Ajdl, kojeg producenti pokušavaju da privole projektu, trebalo bi da dopuni filmsku ekipu. 

    „To nije Montipajtonovski film, ali svakako ima tu atmosferu“, izjavio je Džons holivudskom listu „Verajeti“, dodajući da bi snimanje trebalo da počene za nekoliko meseci u Velikoj Britaniji. 

    Kultna serija „Leteći cirkus Montija Pajtona“ prvi put je emitovana u Velikoj Britaniji 1969. godine. Grupa je tokom godina snimila i dugometražne filmove kao što su „Potraga za Svetim Gralom“ i „Žitije Brajanovo“, a poslednji put su se svi zajedno okupili 1983. godine oko projekta „Smisao života po Montiju Pajtonu“. 
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE