Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Raspisani konkursi „Short cut“

    Svi zainteresovani stvaraoci (profesionalci i amateri) mogu prijaviti svoje radove za reviju kratkometražnog filma i za foto konkurs koji organizuje Kulturni centar Inđija.


    Ovo je druga po redu revija kratkometražnog filma čije je novo izdanje planirano za kraj februara, a nosiće naziv „Short cut“. 

    Filmovi koji se prijavljuju ne mogu trajati duže od 15 minuta i ne mogu biti proizvedeni pre jula 2010. godine. U pogledu teme i forme, nema fiksnih kriterijuma, a selekciona komisija neće uzimati u razmatranje jedino radove koji sadrže uvredljive i agresivne poruke ili sadržaj, navodi se u saopštenju. 

    Potrebno je dostaviti popunjen formular, fotografiju autora i filmove u formatu DV/DVD/MPEG ili DivX najkasnije do 15. februara 2012. godine poštom na adresu Kulturni centar Inđija, Vojvode Stepe 40a, 22 320 Inđija, sa naznakom ZA SHORT CUT. Za sve dodatne informacije, možete se obratiti na telefon: 022/21-50-148 ili putem e-maila, na adresu: [email protected]

    Formular za prijavu možete preuzeti ovde. 

    Selekcionu komisiju čine: Zorica Banić, Sanja Sajfert (diplomirani istoričar umetnosti) i Milica Živković (diplomirani menadžer u oblasti kulture i medija – master), dok je predsednik komisije Milan Lolić (diplomirani filmski režiser iz Beograda). 

    Kao prateći program festivala biće organizovana izložba fotografija na temu „Film“. Oni koji žele da učestvuju na izložbi, primere fotografija sa ličnim podacima i kontakt telefonom treba da dostave na mail [email protected], sa naznakom za foto konkurs „Short cut“, do 5. februara 2012. godine.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE