Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Anđelina: Nadam se pozivu na srpsku premijeru svog filma

    Holivudska glumica Anđelina Džoli izjavila je da bi volela da ona i njen partner Bred Pit prisustvuju srpskoj premijeri filma „U zemlji krvi i meda“.

    „Nemamo još datum za premijeru u Beogradu, ali se nadam pozivu. Znam da je ovo teška tema, ali se ipak nadam da ćemo biti pozvani“, rekla je Džoli „Glasu Amerike“, posle projekcije svog filma u Memorijalnom muzeju holokausta u Vašingtonu.

    Premijera filma u Bosni zakazana je za sredinu februara, a film je već ekskluzivno bio prikazivan nedelju dana u jednom sarajevskom multipleksu u decembru.

    Inače, američki predsednik Barak Obama ugostio je, na kratko, Anđelinu Džoli i njenog partnera Breda Pita.

    Holivudski super par primetili su fotografi koji su sinoć ispred Bele kuće čekali predsednika da krene put Čikaga, prenele su danas agencije.

    Bela kuća je potvrdila da su Pit i Anđelina Džoli u Vašington stigli na prikazivanje glumičinog filma „U zemlji krvi i meda“ i da su navratili kod predsednika kako bi razgovarali o humanitarnom radu Anđeline Džoli.

    „Predsednik Obama razgovarao je sa Džoli o njenom radu u sprečavanju masovnih zločina i borbi protiv seksualnog nasilja nad ženama“, navodi se u saopštenju.

    Džoli je nosila tamnu haljinu, dok je Pit u Belu kuću ušao sa štapom koji već nekoliko dana nosi posle nezgode na skijanju. Par je nekoliko minuta razgovarao sa predsednikom SAD pre njegovog leta za Čikago.

    Film Anđeline Džoli je ljubavna priča Srbina i muslimanke, koja se dešava pre i tokom rata u Bosni 1992-95.

    Na premijeri filma u decembru prošle godine Džoli, poznata po svom humanitarnom radu, ocenila je Obamin učinak kao „mešovit“.

    „Mislim da mnogo stvari idu u odličnom pravcu, a da postoji i nekoliko stvari koje su me razočarale“, rekla je ona tom prilikom.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE