Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Premijera „Mapetovaca“ sutra u „Koloseju“

    Žabac Kermit, Mis Pigi, Meda Fozi, Zverko, Gonzo i dvojica dobro poznatih gunđala Statler i Valdorf vraćaju se na veliko platno u novom filmu “Mapetovci”, čija premijera je zakazana za sutra u bioskopu “Kolosej” u TC Ušće.

    Dvanaest godina od njihovog poslednjeg filma – “Mapetovci u svemiru” (1999), studio “Volt Dizni” predstavlja nove avanture poznate družine koja ovog puta ima zadatak da spreči rušenje pozorišta.

    Na odmoru u Los Anđelesu, Volter, najveći fan Mapetovaca, njegov brat Geri (Džejson Sigel), Gerijeva devojka Meri (Ejmi Adams) iz Smoltauna, otkriće opaki plan naftaša Teksa Ričmena (Kris Kuper) da sruši pozorište Mapetovaca i da tu napravi bušotinu za eksploataciju nafte.

    Da bi skupili 10 miliona dolara i spasili pozorište, Volter, Meri i Geri pomoći će Kermitu da ujedini Mapetovce.

    Oni su u međuvremenu svi krenuli svojim putem: Fozi svira sa bendom u kazinu u Rinu pod nazivom “Mupetovci”, Mis Pigi je urednik modnog časopisa “Vog” u Parizu, Zverko je na klinici u Santa Barbari gde je na programu za suzbijanje besa, a Gonzo je uspešni vodoinstalaterski magnat.

    Režiju potpisuje Džejms Bobin, a u filmu se pojavljuju poznate ličnosti: Donald Glaver, Miki Runi, Alen Arkin, Vupi Goldberg, Selena Gomez i drugi.

    Film će na redovnom bioskopskom repertoaru biti od 12. januara.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE