Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Noć knjige u petak u devet gradova

    Izdavačka kuća „Laguna“ i knjižarski lanac „Delfi“, u petak 16. decembra, po peti put organizuju „Noć knjige“ u devet gradova širom Srbije.

     
    Manifestacija pod sloganom „Budni uz knjigu“ održaće se u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu, Sremskoj Mitrovici, Nišu, Kragujevcu, Valjevu, Čačku i Kraljevu od 18 časova do ponoći.
     
    Svi posetioci imaće priliku da pored kupovine pod izuzetnim uslovima, uživaju i u ostalim pratećim sadržajima. Ljubitelji pisane reči, samo u okviru ovog događaja, biće u prilici da kupe knjige različitih žanrova po izuzetno niskim cenama.
     
    Tokom „Noći knjige“ popusti na izdanja „Lagune“ biće od 25 do 40 odsto, dok će se odabrani naslovi ostalih izdavača prodavati sa popustom od 20 odsto. U ponudi će, takođe, biti i DVD izdanja, muzički diskovi, knjige na stranim jezicima i drugi artikli.  
     
    Ovogodišnjoj manifestaciji priključile su se i biblioteke, koje će 16. i 17. decembra davati popust na učlanjenje za 2012. godinu. Članarinu za narednu godinu, sa popustom od 30 do 50 odsto, nude Biblioteka grada Beograda, i biblioteke iz Požarevca, Valjeva, Vršca, Pančeva, Šapca, Loznice, Jagodine, Pirota, Leskovca i Zaječara.
     
    Sve posetioce u odličnoj atmosferi, osim popusta, očekuju i pokloni pri svakoj kupovini uz brojne poznate ličnosti i domaće pisce koji će potpisivati svoje knjige.
     
    Akcija „Noć knjige“ važiće i na sajtu „Delfi knjižare“.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE