Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Eurobank EFG pomogla opremanje Roditeljske kuće

    Stavljajući u fokus svog odgovornog poslovanja pružanje pomoći u cilju obezbeđivanja boljih uslova za lečenje najmlađih, Eurobank EFG uručila je Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR) vozilo marke Kia Rio, kao i nameštaj za novootvorenu roditeljsku kuću na Senjaku. 
     
     
    Donacija u nameštaju namenjena je opremanju nove Roditeljske kuće, koja je juče otvorena u Beogradu, a gde će deca obolela od raka tokom lečenja moći da budu zajedno sa svojim roditeljima. Mališani, koji se leče na beogradskoj hemato-onkološkoj klinici, pre svega na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije i Univerzitetske dečje klinike, zahvaljujući doniranom automobilu, biće u mogućnosti da se lakše i bezbednije prevoze do bolnice kako bi primili svoje terapije.
     
    „Kada smo pokrenuli sveobuhvatni program korporativne društvene odgovornosti “Investiramo u evropske vrednosti” jedna od osnovnih oblasti bila je i zdravstvo. Ova donacija NURDOR-u, odnosno Roditeljskoj kući upravo je proizašla iz želje Eurobanke da na najefikasniji način pomognemo zajednici u kojoj radimo i da pružimo pomoć tamo gde je najneophodnija. U ovom trenutku to je bilo obezbeđivanje svih potrebnih uslova za lečenje najmlađih i nadamo se da će ova donacija, uspeti da im olakša dane koje će provesti u Beogradu,“ izjavila je Nataša Krstić, direktorka marketinga i korporativnih komunikacija Eurobank EFG.
     
     
    „Investiramo u evropske vrednosti“ je sveobuhvatni program korporativne društvene odgovornosti Eurobank EFG, grupisan u pet osnovnih oblasti kroz koje Banka kontinuirano podržava obrazovanje, zdravstvo, zaštitu životne sredine i integraciju osoba sa invaliditetom u normalne životne i radne tokove i kulturu. Do danas, u ove projekte je uloženo više od 3,6 miliona evra, sa namerom da se srpska zajednica i društvo podrži tamo gde je to najneophodnije.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE