Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Posthumni album Ejmi Vajnhaus?

  Album sa nikada do sada objavljenim materijalom britanske soul pevačice Ejmi Vajnhaus biće objavljen do kraja godine, preneo je danas tabloid „San“.
   
  Na albumu pod nazivom „Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures“ (Lavica Ejmi Vajnhaus: Skrivena bogatstva) naćiće se 12 pesama, kako onih neobjavljenih kompozicija, tako i starih u alternativnim verzijama. Među njima će se naći i pesma koju je pevačica, koja je preminula pre nekoliko meseci, snimila dok je bila pod dejstvom heroina, kao i pesma o njenom bivšem suprugu, navodi list. Prema izvorima lista, posthumni album naći će se u prodaji 5. decembra a jedna funta od svakog prodatog primerka ići će u Fondaciju Ejmi Vajnhaus koja podržava problematične tinejdžere.
   
  Izdavčka kuća „Ajlend rekords“ koja je objavila njen debi album „Frank“ i Gremijem nagrađeni „Back to Black“ nije bila dostupna za komentar.
   
  Ejmi Vajnhaus, 27, nađena je mrtva u svom domu u Londonu 23. jula. Istraga je pokazala da je umrla od trovanja alkoholom.
   
  „San“ navodi da su se o obljavljivanju albuma dogovorili i pevačicina porodica i menadžment i izdavačka kuća. Otac Ejmi Vajnhaus, Mič, rekao je listu da porodica nikada ne bi pristala da se objavi album da nisu smatrali da odgovara standardima koja su postavila njena prethodna dva albuma. „Verujemo da će on biti odgovarajuća počast njenoj muzičkoj zaostavštini“, rekao je Mič Vajnhaus.
   
  List navodi i da su neke od pesama snimljene još 2002. kada je Vajnhausova upala u probleme sa drogom i alkoholom. Na albumu će se naći i poslednja pesma koju je ikada snimila, duet sa Tonijem Benetom „Body and Soul“ koji je obrada džez pesme iz 1930-tih.
   
  Posle smrti Ejmi Vajnhaus, njen album iz 2006. „Back to Black“ postao je najprodavaniji album 21. veka u Britaniji.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE